Ini adalah gambar dalam penapis air di luar rumah. Kali akhir cuci kira2 lima bulan lalu. Kata cina yang cuci penapis ini, warna macam air milo. Bagi saya macam dark chocolate haha..

image
Bagaimana ya, kalau di rumah saya tak ada penapis air.

image
Tak boleh nak bayangkan jika semua ni dalam perut…
image
Bagaimana agaknya kesan terhadap kesihatan badan?

image
Dah selesai dicuci, nampak pun bersih dan lega rasa di hati…. πŸ˜‰

Advertisements

2 thoughts on “Penapis Air (Water filter)

  1. Bayangkan kalau kita basuh muka kita dengan air dark chocolate ni .. aduii patutlah jerawat tumbuh kat muka, kat badan .. mandikan baby, basuh sayur, basuh beras dengan air mcm ni … aduii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s