Saya dan suami ketika ini dalam penerbangan keSydney, Australia. Waktu Malaysia jam 11.15 malam. Belum dinner dan kini sedang menunggu makanan. Ya dah lewat dan perut sudah keroncong. Penerbangan selama 7 jam dan insyaAllah tiba diSydney jam 8.12 pagi esok ( waktu Australia )
Rasa sedih juga tinggal anak lelaki seorang dirumah. Tapi dia mungkin gembira….
Anak saya pesan tak payah nak diet2. Balik nanti ikut dia pergi gym. Tapi naik bukit lagi seronok! Dapat hirup udara segar….dan bertemu kawan2.
Makan malam dah tiba.
Ok, perut dah kenyang, mata pun dah letih dan mengantuk.
Gudnite.
————————————————————–
Sekarang jam pukul 4.28 pagi waktu Malaysia.( perbezaan waktu 2 jam antara Kuala Lumpur dan Sydney ). Dah solat subuh.
Masa untuk sarapan.
Black coffee no sugar.
Sarapan yang simple. Bagus!
InsyaAllah 1 jam lagi tiba Sydney.
Dah tiba. Kami ada express arrival card, dapat keluar cepat.
————————————————————–
Cuaca sejuk, baru lepas hujan. Sekarang musim luruh. Sangat menarik. Kami tiba dihotel jam 9 pagi. Belum boleh check in. Tinggalkan beg dan keluar bersiar, jalan sampai ke Sydney Opera House, lebih kurang 15 minit dari hotel.
Baru check in bilik
Nak sembahyang lepas tu rehat sekejap, nanti bolehlah bersiar2.
niceeeeeeeeeeeeeee!!
sangat bestttttt..