Alam persekolahan adalah waktu yang paling indah untuk dikenang. Di sanalah kita berlajar berkawan dan bergaul dengan orang lain selain dari ahli keluarga sendiri.. paling indah bila persahabatan dapat dikekalkan hingga kini..
Baru-baru ini kami telah berjaya menghubungi diantara kami melalui pesanan ringkas Whatsapp setelah sekian lama berpisah. Pertemuan untuk mini reunion telah diatur di sebuah hotel pada 19/4 baru-baru ini. Bertemu kembali setelah ada di antara kami yang telah berpuluh tahun berpisah amat menyeronokkan. Walaupun tidak ramai yang dapat hadir namun ia tetap meriah..
Mengimbau kenangan lama semasa zaman persekolahan begitu mencuit hati…
MaşaAllah … May Allah SWT keep them happy & blessed.
Semra Polat, Thank you.
May Allah bless you always!
Mesti rasa sangat terharu dapat bertemu semula… mengimbau kenangan lama, dan tentu banyak yang nak dikongsi….
Betul tu Amie, rasa sangat terharu sehingga sukar nak digambarkan… terlalu lama berpisah, takdir Allah menemukan kami semula.. alhamdulillah..
Bertemu dengan sahabat-sahabat kita ketika di sekolah, sungguh hal yang sangat membahagiakan, Sister! Saya senang melihat kebersamaan Anda dengan teman-teman Anda. 🙂
Terima kasih Fatmawaty..
Ya, sangat bahagia kerana dapat bersua semula dengan sahabat yang telah lama berpisah…
Masha’Allah, may Allah protect you all ❤
Thank you Sis Sumaira and may Allah protect you too 🙂
Ameen! ❤ Thanks sis xoxo
were you at boarding school sis?
No, I was not. We were schoolmates at Methodist Girls School. 🙂