image

Ketika ini saya dan suami berada di dalam pesawat MH 784 menuju ke Bangkok. Perjalanan mengambil masa selama 1 jam 50 minit. Kami akan berada di Bangkok tak lama, cuma 4 malam saja.

Pukul 4.30 pg dah bangun dan selepas solat subuh kami terus bertolak ke airport.
Awal juga tiba di airport tadi, sempatlah duduk di Mas lounge dan breakfast nasi lemak…
.
.
.

Dalam pesawat dijamu lagi, banyak makan lah pulak, hehe….
Rasanya no lunch for today, perut rasa penuh sangat. πŸ™‚

Sebelum ni, saya dah pernah ke Bangkok tapi kali ini suami ada meeting kat sana.. Rasanya tak berkesempatan nak melawat banyak tempat, sebab suami akan sibuk dengan tugasnya. Nak keluar sorang2 tak beranilah pula… . 😦

Anyway, walaupun tidak akan berada lama di Bangkok untuk kali ini, rasanya masih juga boleh enjoy… InsyaAllah.

shopping? πŸ˜€

Advertisements

2 thoughts on “Bangkok, aku datang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s